Om Jens Schultzer

Min livsvej

Vejen til mit nuværende selv har været fuld af erfaringer og personlig udvikling.

I 2001 besluttede jeg at dedikere mig til den videre udvikling og udbredelse af de holistiske ledelsesbegreber, metoder og værdier som allerede i dag viser sig at definere succesfulde individer og organisationer.

Siden da har jeg skrevet bøger, rådgivet ledere og organisationer og holdt foredrag og er samtidig vedblevet at udvikle min filosofi om det holistiske lederskab.

Inden da var jeg i mange år en del af ’the corporate world’ og bestred med stor succes lederstillinger i internationale virksomheder.

Min ledelsesstil har altid været præget af innovativ tænkning, nye måder at møde udfordringer på og en dyb tillid til synergien i teamwork. Jeg indså dog også, at der var en række essentielle værktøjer, som jeg ubevidst benyttede mig af.

Det var disse refleksioner over min succes som leder, som førte til udviklingen af min efterhånden omfattende – og måske radikale – filosofi om det holistiske lederskab.

Inden min tid som virksomhedsleder var jeg officer i Den Kgl. Danske Livgarde fra 1977 til 1979. I 1984 blev jeg cand.merc. i Business Management and Marketing ved Copenhagen Business School.

Privat er jeg gift med en dejlig kvinde og har fire skønne børn.

Tillid er bedre end kontrol …

En sund sjæl i et sundt legeme

Omsorg og konsekvens er to uadskillelige størrelser
Jens Schultzer