Om Jens Schultzer

Vejen til mit nuværende selv har været fuld af erfaringer og personlig udvikling. I 2001 besluttede jeg at dedikere mig til den videre udvikling og udbredelse af de holistiske ledelsesbegreber, metoder og værdier som allerede i dag viser sig at definere succesfulde individer og organisationer.

Ydelser

 • 01

  Ledelse og rådgivning

  Et personligt udviklingsprogram vil give dig et energimæssigt løft, styrke dine lederevner, kreativitet og glæde og dermed også din resultatskabende evne i hverdagen.

  Læs mere her…

 • 02

  Samtale og rådgivning

  Når vi trænger til at finde retning eller står i vanskelige situationer, er det en god ide, at dele sine tanker og overvejelser med en som kan give sparring uden at have forudindtagede holdninger.

  Læs mere her…

 • 03

  Krop, sind, ånd og holistisk biomedicin

  Den bedste helbredelse er kroppens egen regenerering. Biomedicin reetablere den balance som karakterisere den tilstand som vi kalder sund og rask.

  Læs mere her…

 • 04

  Bevidsthedsrejser

  “Indsigt giver udsigt!”. Sjælerejser er et genialt værktøj til at opnå indsigt og forståelse for det der ligger i din under- og højere bevidsthed og dermed skabe den nødvendige indsigt for at du kan træffe de beslutninger der er rigtige for dig, handle på dem og derved opnå det du gerne vil.

  Læs mere her… 

 • 05

  Lydhealing

  Lydhealingsprocessen bringer dig i en bevidsthedstilstand, hvor dit sind og din krop slapper af på et meget dybt plan. Man kan sige, at du bliver bragt til punktet for al tings begyndelse – eller til punktet hvor al healing/helbredelse starter. Jeg ynder at sidestille lydhealing med det at re-installerer en software på en computer.

  Læs mere her…

 • 06

  Foredrag og workshops

  Mine foredrag lægger op til aktiv deltagelse, således at der drages paralleller mellem de fremførte ledelsesprincipper og deres anvendelse i hverdagen.

  Læs mere her…

 • 07

  Laterna Magica

  “Rådgiverens vigtigste funktion er at hjælpe dig til at fjernedet, som adskiller dig fra sandheden om dig selv – det du allerede ved inderst inde.”

  Læs mere her…

Lanterna Magica

Mød Jens

Min ledelsesstil har altid været præget af innovativ tænkning, nye måder at møde udfordringer på og en dyb tillid til synergien i teamwork. Jeg indså dog også, at der var en række essentielle værktøjer, som jeg ubevidst benyttede mig af.

Folk siger ...

Lad mig høre fra dig

Kontaktinfo

ADRESSERUNGSTED STRANDVEJ 76A, 2960 RUNGSTED KYST
TELEFON+45 23997030
E-MAILJENS@SCHULTZER.DK

Send en besked